Vartiointipalvelut

Piirivartiointi

Me valvomme puolestasi!

Tarvitseeko yrityksesi tai kiinteistösi valvontaa vuorokauden ajasta riippumatta? Onko kiinteistösi joutunut ilkivallan tai kenties rikoksen kohteeksi? Vai haluatko varmistaa, ettei edellä mainittuja tilanteita pääsisi edes syntymään?

Guru Security tarjoaa käyttöösi piirivartioinnin. Se on kustannustehokas tapa huolehtia kiinteistö- ja toimitilaturvallisuudesta. Palvelu on joustavaa ja se on helppo muokata juuri asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Maksat siis vain ennalta sovituista asioista! Piirivartijamme liikkuvat autolla ja ovat toimintavalmiudessa kellonajasta riippumatta. Piirivartijan suorittamia tyypillisiä tehtäviä ovat mm:

  • Hälytystehtävät
  • Vartiointikierrokset
  • Avaus- ja sulkupalvelut
  • Tarkastuskäynnit

Maakunnan parasta vartiointipalvelua

Ammattitaitoinen vartiointi ennaltaehkäisee turvallisuusriskejä. Palvelemme luotettavasti koko Pohjois-Karjalan alueella, mm. Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Outokummussa ja Tohmajärvellä.

Guru Securityltä vartiointipalvelut räätälöidysti juuri sinun tarpeiden mukaisesti

Pyydä tarjous

Palvelumme kattavat kaikki turvallisuus­alan osa-alueet paikallis­vartioinnista tapahtuma­turvallisuuteen, turvallisuus­suunniteluun ja järjestyksen­valvontaan.

Toimimme sujuvasti niin pienissä tapahtumissa ja kohteissa kuin haastavammassa ympäristössäkin. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuus­kokonaisuuksia alusta loppuun asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, olivatpa kysymyksessä kiinteistöt tai tapahtumat.

Päivystys
Päivystys 24/7 0200 295 90i