Turvallisuuspalvelut

Järjestyksenvalvonta

Ravintoloiden ja tapahtumien turvallisuuspalveluissa ammattitaito ja asiakaspalvelu luovat yhdessä kokonaisuuden, joka takaa ravintolan tai tapahtuman asiakkaille miellyttävän ja ennen kaikkea turvallisen kokemuksen

Guru Security Oy on järjestyksenvalvonnan kokenut ja arvostettu ammattilainen. Asiakkaitamme palvelevat sisäasiainministeriön edellyttämän koulutuksen läpikäyneet, poliisin hyväksymät ammattilaiset.

Järjestyksenvalvonnan palvelumme kattavat vaativat ja haastavat tapahtumat, kuten myös kevyemmät yleisötapahtumat. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumien turvallisuuskokonaisuuksia alusta loppuun asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Järjestyksenvalvonnan gurumme tarjoavat asiakkaillemme kokonaispalvelua turvallisuussuunnitelmista tapahtuman järjestyksenvalvonnan organisointiin ja toteutukseen jälkiraportointiin saakka. Tarvittaessa palvelujamme voi hyödyntää myös osittain ja yhdistää osa-alueita muiden palvelutuottajien tarjontaan. Toteutamme palvelujamme myös useiden vuosisopimusasiakkaidemme ravintoloihin.

Tuorein alan tieto

Alana järjestyksenvalvonta muuttuu ja monipuolistuu jatkuvasti. Tarjoamme koulutus- ja konsultointipalveluja, jotka kattavat sisäasiainministeriön hyväksymän järjestyksenvalvojakoulutuksen, kertauskoulutuksen sekä voimankäyttö- ja kaasusumutinkoulutuksen. Toteutamme kursseja Joensuussa sekä tilauksesta myös muilla paikkakunnilla. Omat kouluttajamme huolehtivat henkilöstömme ammattitaidon ja -tiedon ylläpitämisestä säännöllisesti.

Tarvikkeita

Vuokraamme ja myymme myös viiltosuojahanskoja, takkeja, liivejä lain edellyttämillä tunnuksilla, uhf-puhelimia ym. varusteita esimerkiksi urheiluseuroille ja yhteisöille sekä yksityishenkilöille.

Esimerkkejä toteuttamistamme kohteista

  • Neste Rally VIP
  • Provinssirock VIP
  • Ilosaarirock VIP
  • Kouvolan SM-rallin VIP
  • Puolustusvoimien sotilasmusiikkitapahtuma Tattoo
  • Taitajat, ammattitaidon SM-kilpailut
  • Speedparty ja Winterchallenge

Maakunnan parasta vartiointipalvelua

Ammattitaitoinen vartiointi ennaltaehkäisee turvallisuusriskejä. Palvelemme luotettavasti koko Pohjois-Karjalan alueella, mm. Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Outokummussa ja Tohmajärvellä.

Guru Securityltä vartiointipalvelut räätälöidysti juuri sinun tarpeiden mukaisesti

Pyydä tarjous

Palvelumme kattavat kaikki turvallisuus­alan osa-alueet paikallis­vartioinnista tapahtuma­turvallisuuteen, turvallisuus­suunniteluun ja järjestyksen­valvontaan.

Toimimme sujuvasti niin pienissä tapahtumissa ja kohteissa kuin haastavammassa ympäristössäkin. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuus­kokonaisuuksia alusta loppuun asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, olivatpa kysymyksessä kiinteistöt tai tapahtumat.

Päivystys
Päivystys 24/7 0200 295 90i