Vartiointipalvelut

Paikallisvartiointi

Vaatiiko toimintaympäristönne turvallisuuden ylläpitäminen jatkuvaa valvontaa? Tarvitsetteko avuksenne henkilön, joka huolehtii jatkuvasti kohteen turvallisuudesta toimistotyöaikana, ilta-aikaan vai kenties ympärivuorokautisesti? Joensuulainen Guru Security tarjoaa ammattimaista paikallis­vartiointi­palvelua silloin, kun ajoittaiset vartiointikierrokset eivät enää ole riittäviä.

Guru Security -paikallisvartiointi on palvelu, jossa vartija on kokoajan läsnä kohteessa suorittaen jatkuvasti turvallisuusvalvontaa. Paikallisvartijan ollessa jatkuvasti kohteessa, pystyy hän nopeasti puuttumaan turvallisuutta vaarantaviin seikkoihin. Paikallisvartioinnista saadaan parhaiten hyötyä juuri silloin, kun turvallisuudesta huolehtiminen tulee olla keskeytymätöntä.

Paikallisvartijan tyypillisiä toimenkuvia eri kohteissa ovat mm.

  • ajoneuvoliikenteen kulunvalvonta teollisuus-, varasto- ja satama-alueilla
  • henkilöliikenteen valvonta sisäänkäynneillä
  • kulunvalvonta ja asiattomien pääsyn estäminen rakennustyömailla
  • tarkastuskierrokset laitosten ja teollisuuskohteiden alueella
  • kohteessa olevan omaisuuden vartiointi
  • teollisten prosessien poikkeamien valvonta ja jatkotoimenpiteet
  • kohteen tai alueen turvallisuustason varmistaminen esimerkiksi rakennustöiden, muuton tai turvallisuusjärjestelmän tilapäisten häiriöiden aikana sekä
  • poikkeustilanteissa, kuten onnettomuuksien ja tulipalojen yhteydessä

Myös muut liiketoimintaanne tukevat ja palvelevat tehtävät voidaan antaa ammattimaisen paikallisvartijan tehtäväksi.

Maakunnan parasta vartiointipalvelua

Ammattitaitoinen vartiointi ennaltaehkäisee turvallisuusriskejä. Palvelemme luotettavasti koko Pohjois-Karjalan alueella, mm. Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Outokummussa ja Tohmajärvellä.

Guru Securityltä vartiointipalvelut räätälöidysti juuri sinun tarpeiden mukaisesti

Pyydä tarjous

Palvelumme kattavat kaikki turvallisuus­alan osa-alueet paikallis­vartioinnista tapahtuma­turvallisuuteen, turvallisuus­suunniteluun ja järjestyksen­valvontaan.

Toimimme sujuvasti niin pienissä tapahtumissa ja kohteissa kuin haastavammassa ympäristössäkin. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuus­kokonaisuuksia alusta loppuun asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, olivatpa kysymyksessä kiinteistöt tai tapahtumat.

Päivystys
Päivystys 24/7 0200 295 90i