Koulutuspalvelut

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus

16h

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutuksen kouluttajana saa toimia poliisihallituksen hyväksymä voimankäyttökouluttaja.

Muiden kuin kouluttajakoulutuksessa koulutettujen tekniikoiden kouluttaminen on kiellettyä. Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutuksen kesto on vähintään 16 tuntia.

Koulukseen voidaan ottaa järjestyksenvalvoja, joka on ennen osallistumistaan järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutukseen suorittanut fyysisen voimankäytön perusteet sekä teleskooppipatukan – ja kaasusumuttimen käyttäjäkoulutukset.

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus jakautuu kahteen osioon (A ja B). A -osio sisältää teoriakoulutusta ja B-osio voimankäytön, käsirautojen ja enintään 70 senttimetriä pitkän patukan/teleskooppipatukan ja kaasusumuttimen koulutusta

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen

Maakunnan parasta vartiointipalvelua

Ammattitaitoinen vartiointi ennaltaehkäisee turvallisuusriskejä. Palvelemme luotettavasti koko Pohjois-Karjalan alueella, mm. Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Outokummussa ja Tohmajärvellä.

Guru Securityltä vartiointipalvelut räätälöidysti juuri sinun tarpeiden mukaisesti

Pyydä tarjous

Palvelumme kattavat kaikki turvallisuus­alan osa-alueet paikallis­vartioinnista tapahtuma­turvallisuuteen, turvallisuus­suunniteluun ja järjestyksen­valvontaan.

Toimimme sujuvasti niin pienissä tapahtumissa ja kohteissa kuin haastavammassa ympäristössäkin. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuus­kokonaisuuksia alusta loppuun asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, olivatpa kysymyksessä kiinteistöt tai tapahtumat.

Päivystys
Päivystys 24/7 0200 295 90i