Koulutuspalvelut

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus

LYTP 35§ 4 mom mukaan henkilö, joka on hyväksytysti suorittanut aikaisintaan kuusi kuukautta ennen uuden hyväksymisen hakemista Poliisihallituksen määrittämät vaatimukset täyttävän kertauskoulutuksen (järjestyksenvalvojan kertauskoulutus), voi hakea uutta hyväksyntää, jos hyväksymistä hakeva on jo aikaisemmin hyväksytty järjestyksenvalvojaksi läpäistyään järjestyksenvalvojan peruskurssin. Todistus kertauskurssista on voimassa 6 kk.

HUOM. 1.3.2007 jälkeen suoritettu Järjestyksenvalvojan peruskoulutus ei vanhene, eli voit kertaamalla saada uuden hyväksynnän vaikka edellisestä hyväksynnästä olisikin jo aikaa.

Kertauskoulutuksessa käydään läpi viimeisimmät järjestyksenvalvojatoimintaa koskevat lakimuutokset sekä kerrataan JV-peruskurssilla opittuja asioita. Kertauskoulutukseen ei sisälly koetta. Kertauskoulutuksen aiheita ovat mm:

  • viimeisimmät lain muutokset
  • järjestyksenvalvojan toimialueet ja toimipaikat
  • järjestyksenvalvojaksi hyväksyminen ja järjestyksenvalvojan tunnukset
  • toiminnan yleiset periaatteet
  • järjestyksenvalvojan oikeudet ja velvollisuudet
  • henkilön ja tavaroiden tarkastus
  • voimakeinojen käyttö

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen

Maakunnan parasta vartiointipalvelua

Ammattitaitoinen vartiointi ennaltaehkäisee turvallisuusriskejä. Palvelemme luotettavasti koko Pohjois-Karjalan alueella, mm. Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Outokummussa ja Tohmajärvellä.

Guru Securityltä vartiointipalvelut räätälöidysti juuri sinun tarpeiden mukaisesti

Pyydä tarjous

Palvelumme kattavat kaikki turvallisuus­alan osa-alueet paikallis­vartioinnista tapahtuma­turvallisuuteen, turvallisuus­suunniteluun ja järjestyksen­valvontaan.

Toimimme sujuvasti niin pienissä tapahtumissa ja kohteissa kuin haastavammassa ympäristössäkin. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuus­kokonaisuuksia alusta loppuun asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, olivatpa kysymyksessä kiinteistöt tai tapahtumat.

Päivystys
Päivystys 24/7 0200 295 90i