Vartiointipalvelut

Henkilösuojaus eli henkivartijapalvelut

Koetko sinä tai perheenjäsenesi turvattomuuden tunnetta? Oletko ajatellut turvautua henkilösuojaukseen? GURU Security-henkilösuojaus on palvelu joka toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti turvallisuutta unohtamatta, luottamuksellisesti!

Henkilösuojaustehtävät sisältävät pääosin kevyitä suojaustoimia, henkilön tai henkilöiden fyysisen koskemattomuuden turvaamiseksi. Henkilösuojaustehtävät eivät välttämättä sisällä jo olemassa olevaa merkittävää uhkaa, vaan yleensä on kysymyksessä joko julkisuuden mukanaan tuoma suojauksen tarve tai arkisessa elämässä tapahtuvat radikaalit muutokset kuten esimerkiksi avioerot ja lasten tapaamiseen liittyvät riitaisat tilanteet.

Henkilösuojaajamme ovat koulutettuja alansa ammattilaisia. Heidän huolekseen voit jättää turvallisen päivittäisen toiminnan suunnittelun alkaen kotioveltasi ja päättyen kotiovellesi. Henkilösuojaajamme toteuttavat suojauksen juuri sinun toiveitasi kuunnellen ja niihin mukautuen. Lähtökohtana pidämme, että valmistelut toteutetaan sellaisella huolella ja ammattitaidolla, että vaaran aiheuttajat pystytään välttämään eikä konflikti tilannetta pääse syntymään.

Päivystys
Päivystys 24/7 0200 295 90i