Koulutuspalvelut

Fyysisen voimankäytön perusteet

6h

Vartijan ja järjestyksenvalvojan fyysisen voimankäytön perusteet on laajuudeltaan vähintään kuusi (6) oppituntia, josta teoriaopetusta on oltava vähintään yksi (1) oppitunti. Koulutus saa olla kokonaisuutena pidempi, ja myös eri osien pituuksia voidaan tarpeen mukaan pidentää.

Koulutus on kestoltaan sama vartijan ja järjestyksenvalvojan fyysisen voimankäytön perusteissa. Koulutukseen kuuluu kirjallinen koe.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen

Maakunnan parasta vartiointipalvelua

Ammattitaitoinen vartiointi ennaltaehkäisee turvallisuusriskejä. Palvelemme luotettavasti koko Pohjois-Karjalan alueella, mm. Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Outokummussa ja Tohmajärvellä.

Guru Securityltä vartiointipalvelut räätälöidysti juuri sinun tarpeiden mukaisesti

Pyydä tarjous

Palvelumme kattavat kaikki turvallisuus­alan osa-alueet paikallis­vartioinnista tapahtuma­turvallisuuteen, turvallisuus­suunniteluun ja järjestyksen­valvontaan.

Toimimme sujuvasti niin pienissä tapahtumissa ja kohteissa kuin haastavammassa ympäristössäkin. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuus­kokonaisuuksia alusta loppuun asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, olivatpa kysymyksessä kiinteistöt tai tapahtumat.

Päivystys
Päivystys 24/7 0200 295 90i