Koulutuspalvelut

Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus

Kaasusumutinkoulutus (vähintään viisi (5) oppituntia) voidaan antaa vartijoille tai järjestyksenvalvojille kaasusumuttimen yhtenä lakisääteisenä hallussa pitämisen edellytyksenä. Koulutukseen osallistuminen edellyttää vartijan tai järjestyksenvalvojan voimankäyttökoulutuksen yleisen osan (vähintään neljä (4) tai kuusi (6) oppituntia) tai fyysisen voimankäytön perusteiden (vähintään kuusi (6) oppituntia) hyväksyttyä suorittamista

Seuraava koulutus

GURU Security Oy järjestää kaasusumutinkoulutuksen tiistaina 14.5.2024, koulutus on kestoltaan viisi (5) tuntia.

Aika:

Tiistai 14.5.2024 kello 16.30–21.30 (kokoontuminen Tiedepuiston pääaulassa kello 16.30)

Hinta:

Koulutuksen hinta on 100,00 euroa (sis.alv 24%). Hinta sisältää koulutuksen + materiaalin.

Paikka:

Länsikatu 15, 80110 Joensuu

Koulutuksen sisältö:

Kaasusumutinkoulutus (vähintään viisi (5) oppituntia) voidaan antaa vartijoille tai järjestyksenvalvojille kaasusumuttimen yhtenä lakisääteisenä hallussa pitämisen edellytyksenä. Koulutukseen osallistuminen edellyttää vartijan tai järjestyksenvalvojan voimankäyttökoulutuksen yleisen osan (vähintään neljä (4) tai kuusi (6) oppituntia) tai fyysisen voimankäytön perusteiden (vähintään (6) oppituntia) hyväksyttyä suorittamista.

Ilmoittaudu koulutukseen tämän sivun lomakkeella

Lisätietoja:

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen

Maakunnan parasta vartiointipalvelua

Ammattitaitoinen vartiointi ennaltaehkäisee turvallisuusriskejä. Palvelemme luotettavasti koko Pohjois-Karjalan alueella, mm. Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Outokummussa ja Tohmajärvellä.

Guru Securityltä vartiointipalvelut räätälöidysti juuri sinun tarpeiden mukaisesti

Pyydä tarjous

Palvelumme kattavat kaikki turvallisuus­alan osa-alueet paikallis­vartioinnista tapahtuma­turvallisuuteen, turvallisuus­suunniteluun ja järjestyksen­valvontaan.

Toimimme sujuvasti niin pienissä tapahtumissa ja kohteissa kuin haastavammassa ympäristössäkin. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuus­kokonaisuuksia alusta loppuun asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, olivatpa kysymyksessä kiinteistöt tai tapahtumat.

Päivystys
Päivystys 24/7 0200 295 90i