Turvallisuuspalvelut

Myymäläturvallisuus

Asiakkaiden viihtyvyys on yksi kaupankäynnin kulmakiviä. Viihtyvyyteen liitetään hyvin usein myös käsitteenä turvallisuus. Haluatteko asiakkaiden saavan turvallisen ja miellyttävän asiointikokemuksen kauppakeskuksessa, marketissa tai myymälässä? Onko teille tärkeää, että henkilökuntanne voisi keskittyä täysipainoisesti palvelemaan asiakkaita ja jättää turvallisuuden ylläpitämisen sekä hävikin torjumisen ammattilaisten huoleksi?

Guru Security tarjoaa laadukkaita myymälävartiointi- ja myymäläetsiväpalveluita Pohjois-Karjalassa. Palvelu voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti joko jatkuvana valvontana tai erikseen räätälöityinä kokonaisuuksina. Palvelun laadun takaavat ammattitaitoiset vartijamme joiden työkokemus turvallisuusalalta on vailla vertaa.

Myymälävartija

Myymälävartijan tehtävänä on näkymällä vartijan asussa ennalta ehkäistä rikoksia ja onnettomuuksia sekä huolehtia henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisesta. Myymälävartiointi on suurelta osin asiakaspalvelutyötä. Hyvä myymälävartija toimii käyntikorttina liikkeelle ja takaa asiakkaille miellyttävän ja turvallisen asiointikokemuksen sekä opastaa asiakkaita erilaisissa ongelmatilanteissa. Hyvä myymälävartija on helposti lähestyttävissä ja hänen läsnäolo ei saa asiakkaita vaivaantumaan.

Myymälävartiointi yhdistettynä toimivaan kamera-, rikos- ja kulunvalvontajärjestelmään varmasti toimivan kokonaisuuden, joka takaa henkilökunnalle turvallisen työpäivän sekä asiakkaille miellyttävän asiointikokemuksen.

Myymäläetsivä

Myymäläetsivän työ on laissa säädettyä toimintaa, jota saa suorittaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltija, jolla on poliisihallituksen myöntämä lupa siihen. Myymäläetsivä suorittaa hävikintorjuntatyötä. Myymäläetsivä työskentelee siviiliasussa pyrkien ilmisaattamaan anastusrikoksia sekä väärinkäytöksiä. Tarpeen vaatiessa myymäläetsivä tekee myös kiinniottamiseen liittyvät tarvittavat toimenpiteet sekä huolehtii raportoinnista.

Myymälävartioinnin ja myymäläetsivän toimenkuvien lisäksi tarjoamme myös muita laatuun vaikuttavia palveluja, kuten esimerkiksi henkilökunnan poistumistarkastuksia, koeostotoimintaa sekä palvelun laatukartoituksia.

Maakunnan parasta vartiointipalvelua

Ammattitaitoinen vartiointi ennaltaehkäisee turvallisuusriskejä. Palvelemme luotettavasti koko Pohjois-Karjalan alueella, mm. Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Outokummussa ja Tohmajärvellä.

Guru Securityltä vartiointipalvelut räätälöidysti juuri sinun tarpeiden mukaisesti

Pyydä tarjous

Palvelumme kattavat kaikki turvallisuus­alan osa-alueet paikallis­vartioinnista tapahtuma­turvallisuuteen, turvallisuus­suunniteluun ja järjestyksen­valvontaan.

Toimimme sujuvasti niin pienissä tapahtumissa ja kohteissa kuin haastavammassa ympäristössäkin. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuus­kokonaisuuksia alusta loppuun asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, olivatpa kysymyksessä kiinteistöt tai tapahtumat.

Päivystys
Päivystys 24/7 0200 295 90i