Turvallisuuspalvelut

Tapahtuma­­turvallisuus

Oletko järjestämässä tapahtumaa, juhlia, kilpailuja tai festareita? Tarvitsetko avuksesi luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumasi turvallisuusjärjestelyt? Olipa kyseessä sitten pieni, keskikokoinen tai suuri tapahtuma, autamme mielellämme sinua sen toteuttamisessa.

Guru Security- events on palvelu mikä on kehitetty nimenomaan tapahtumaturvallisuutta silmällä pitäen. Tarjoamme käyttöösi kaiken ammattitaitomme yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan. Toimintamme peruspilarina toimii asiakaspalvelu. Toteutamme tapahtumasi turvallisuusjärjestelyt suunnittelusta toteutukseen aina jälkiraportointiin saakka. Pidämme lainsäädäntö-osaamisemme ajan tasalla, ja toimintamme ja raportointimme on lain yksityisistä turvallisuuspalveluista edellyttämällä tasolla.

Tapahtuma­turvallisuus­palveluitamme ovat mm:

  • Turvallisuus- ja pelastussuunnitelmien laadinta
  • Järjestyksenvalvonta
  • Vartiointi ja arvokuljetukset
  • Henkilösuojaukset / artistikuljetukset
  • Opastus- ja tukipalvelut
  • Tapahtuman EA- henkilöstö
  • Tapahtuman järjestäjien turvallisuuskoulutus

Kun olet järjestämässä tapahtumaa, mutta et ole aivan varma, miten toteuttaisit tapahtumasi turvallisuusjärjestelyt.

Ota rohkeasti yhteyttä, tehdään yhdessä onnistunut tapahtuma!

Maakunnan parasta vartiointipalvelua

Ammattitaitoinen vartiointi ennaltaehkäisee turvallisuusriskejä. Palvelemme luotettavasti koko Pohjois-Karjalan alueella, mm. Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Outokummussa ja Tohmajärvellä.

Guru Securityltä vartiointipalvelut räätälöidysti juuri sinun tarpeiden mukaisesti

Pyydä tarjous

Palvelumme kattavat kaikki turvallisuus­alan osa-alueet paikallis­vartioinnista tapahtuma­turvallisuuteen, turvallisuus­suunniteluun ja järjestyksen­valvontaan.

Toimimme sujuvasti niin pienissä tapahtumissa ja kohteissa kuin haastavammassa ympäristössäkin. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuus­kokonaisuuksia alusta loppuun asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, olivatpa kysymyksessä kiinteistöt tai tapahtumat.

Päivystys
Päivystys 24/7 0200 295 90i