Koulutuspalvelut

Uhkatilanteiden hallinta

4h

Uhkatilanteet ovat valitettavan yleisiä nykypäivänä. Tilanteissa etukäteisvarautumisella voi olla lopputuloksen kannalta valtava merkitys.

Kouluttautuminen auttaa tunnistamaan riskejä, kohtaamaan uhkaavan henkilön ja toimimaan konfliktitilanteessa.

Koulutuksen kesto on 4 tuntia, josta 3 tuntia on teoriaa (aiheeseen liittyvä lainsäädäntö, erilaiset uhkatilanteet, tunnistaminen ja toimiminen jne) ja 1 tunti käytännön harjoitusta.

Koulutusta on tarkoitettu lähtökohtaisesti yritysten henkilökunnille, yhteisöille, toimistoissa työskenteleville ja kuntasektorilla, sote-alalla tai vaikkapa TE-toimistoissa työskenteleville.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen

Maakunnan parasta vartiointipalvelua

Ammattitaitoinen vartiointi ennaltaehkäisee turvallisuusriskejä. Palvelemme luotettavasti koko Pohjois-Karjalan alueella, mm. Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Outokummussa ja Tohmajärvellä.

Guru Securityltä vartiointipalvelut räätälöidysti juuri sinun tarpeiden mukaisesti

Pyydä tarjous

Palvelumme kattavat kaikki turvallisuus­alan osa-alueet paikallis­vartioinnista tapahtuma­turvallisuuteen, turvallisuus­suunniteluun ja järjestyksen­valvontaan.

Toimimme sujuvasti niin pienissä tapahtumissa ja kohteissa kuin haastavammassa ympäristössäkin. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuus­kokonaisuuksia alusta loppuun asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, olivatpa kysymyksessä kiinteistöt tai tapahtumat.

Päivystys
Päivystys 24/7 0200 295 90i