Guru Security suojaa selustasi

Olemme vartionnin ja järjestyksenvalvonnan kokenut ja arvostettu ammattilainen.

OTA YHTEYTTÄ

Palvelut


Myymäläturvallisuus

Asiakkaiden viihtyvyys on yksi kaupankäynnin kulmakiviä. Viihtyvyyteen liitetään hyvin usein myös käsitteenä turvallisuus.

Lue lisää

Paikallisvartiointi

Vaatiiko toimintaympäristönne turvallisuuden ylläpitäminen jatkuvaa valvontaa? Tarvitsetteko avuksenne henkilön, joka huolehtii jatkuvasti kohteen turvallisuudesta toimistotyöaikana, ilta-aikaan vai kenties ympärivuorokautisesti?

Lue lisää

Piirivartiointi

Tarvitseeko yrityksesi tai kiinteistösi valvontaa vuorokauden ajasta riippumatta? Onko kiinteistösi joutunut ilkivallan tai kenties rikoksen kohteeksi? Vai haluatko varmistaa, ettei edellä mainittuja tilanteita pääsisi edes syntymään?

Lue lisää

Henkilösuojaus

Koetko sinä tai perheenjäsenesi turvattomuuden tunnetta? Oletko ajatellut turvautua henkilösuojaukseen? GURU Security-henkilösuojaus on palvelu joka toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti turvallisuutta unohtamatta, luottamuksellisesti!

Lue lisää

Tapahtumaturvallisuus

Oletko järjestämässä tapahtumaa, juhlia, kilpailuja tai festareita? Tarvitsetko avuksesi luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumasi turvallisuusjärjestelyt?

Lue lisää

Järjestyksenvalvonta

Guru Security Oy on järjestyksenvalvonnan kokenut ja arvostettu ammattilainen. Asiakkaitamme palvelevat sisäasiainministeriön edellyttämän koulutuksen läpikäyneet, poliisin hyväksymät ammattilaiset.

Lue lisää

camera-fade.jpg

Vartioinnin ja järjestyksenvalvonnan
kokenut ja arvostettu ammattilainen

Palvelumme kattavat kaikki turvallisuusalan osa-alueet paikallisvartioinnista tapahtumaturvallisuuteen, turvallisuussuunniteluun ja järjestyksenvalvontaan. Toimimme sujuvasti niin pienissä tapahtumissa ja kohteissa kuin haastavammassa ympäristössäkin. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuuskokonaisuuksia alusta loppuun asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, olivatpa kysymyksessä kiinteistöt tai tapahtumat.